19 mai 2010

Nimic memorabil

O sa fie controversat, fiecare o sa inteleaga ce vrea, stiu, dar nu ma pot abtine.

Sunt putin surprins, si mi se intampla destul de rar. Ok, nu e nimic ce nu stiam, certitudinea vine doar cu o ridicare din umeri. N-am ajuns niciodata sa cred nimic, doar uitasem. Nu mi-au placut niciodata minciunile prost spuse, tocmai pentru gustul asta amar. Acum, ca stiu, ce facem?

Ma comport ca si cum nu stiu nimic? Ma comport ca si cum nu s-a schimbat nimic? Ma comport normal, pentru ca nu ma intereseaza mai mult decat ieri, acum doua saptamani sau acum patru luni? Da, probabil asa am sa fac ... si atunci ai sa-ti dai seama ca s-a schimbat ceva.

Sunt cel mai greu de mintit om pe care l-ai cunoscut. "Cunoscut" doar pentru ca ne-a facut cineva cunostinta, altfel nu ai ajuns sa ma cunosti deloc. N-ai reusit sa treci peste standarde, tipare, istorie, povesti. Sa ma cunosti.

Sunt putin amuzat, de situatia asta. Sunt tentat sa spun ca e greseala mea, totusi nu e vorba de nici o greseala. E normal. Tu ai ceva de aparat, eu nimic de pierdut.

A fost bine. Nu exceptional. Peste medie, oricum. Trebuie doar sa inveti sa minti mai bine. Cel putin dupa standardele mele. Si pana la urma cine sunt eu?

Atat. Nimic memorabil.

3 comentarii:

Bedri Beia spunea...

Acum vad ca ai 28 de ani ('okay, ce relevanta are?' spui cel mai probabil) si esti balanta... Deci, cunosc trei fete/femei nascute in zodia balanta, si un baiat, cu tine, fac doi. Deci, doua dintre balante, sunt slabute, si destepte foc, cealalta are formele bine definite si imposibil de stupida, iar baiatul nascut in zodia balanta este incredibil de incet si timid... Trage tu concluziile.

derelict spunea...

Hmm.. ce concluzii sa trag?

Poate doar ca... cunosti prea putine balante.

Bedri Beia spunea...

In privinta asta, sunt de acord cu tine.