05 mai 2010

Brief moment of grace

Pentru cateva clipe, azi, am avut senzatia de bine, a firescului. N-a durat mult.

5 comentarii:

Bedri Beia spunea...

E intr-un fel trist ... dar cred ca, noi toti lancezim intr-o stare, de la rau la ridicol ... doar ca nu anuntam cu voce tare care sunt, si cat de repede ori greu au trecut.

derelict spunea...

Si daca eu anunt, asta ma face ... cum?

Bedri Beia spunea...

Denota doar atentia ta la detalii, tatal meu m-ar caracteriza in doua cuvinte : introvertita si enigmatica: esti introvertit, si enigmatic. Exista ceva in aroganta ce atrage priviri, atata timp cat exista si inteligenta. Da, din posturile tale am observat anumite lucruri, si sincera fiind, iti spun ca singurul motiv pentru care te citesc este fiindca imi amintesti enorm de mult de cineva. La un moment dat m-am intrebat daca nu ai putea cumva fi chiar el. Dar e imposibil, desi e arogant si inteligent, ii lipseste capabilitatea de a cauta in el, de a descoperi si expune altora ce-a gasit.

derelict spunea...

Poate totusi sunt el, si am descoperit intre timp capabilitatea sa...

Pe de alta parte, asta ar insemna o confirmare a faptului ca sunt, cum spui tu, arogant si inteligent - si nu sunt sigur de nici una din ele.

Bedri Beia spunea...

E imposibil sa fi el, are un 'handicap', ar zice el... ii este imposibil sa bage mana in interior si sa scoata, cum fac eu.