30 noiembrie 2006

ce voi face la 30 ani

incercand sa gasesc un raspuns la o intrabare pur tehnica am intrat pe analytics la blog-ul meu (neacutalizat de muult timp). La termenii de cautare(google, evident).

"Bizar" este putin spus. "Ciudat".. dar in sensul cel mai rau al cuvantului.

Pe langa niste chestii banale, sau normale, "doresc sa muncesc ceva acasa", "videoclipuri cu prosti", amenda fara bilet tren" si multe altele de acest fel , gasesc:

"animale care aud sunete" -- intr-un post trecut (foarte controversat, de altfel) criticam pe unii oameni( le spuneam atunci "bucuresteni", si da , stiu ca am exagerat cu asta) ca au o "relatie nepotrivita" cu animalele. Dar se vede treaba ca problema era mult mai grava. Eu am si scris acolo ceva de genul "animalele sunt acele chestii care misca, scot sunete, etc si nu sunt facute de om". Dar de aici pana la formularea asta "animale care aud sunete" . Cum adica MA IDIOTULE ??? CE SA AUDA ANIMALELE , CULORI ??

"vreau sa incep o afacere" - si eu , am si facut chestia asta pana acum. Solutia e chiar sa o incepi, in loc sa cauti pe net diverse chestii ca sa pierzi timpul o ora, doua.

"sunt un ratat" - si eu ma simt asa cateodata. Te compatimesc. Hai sa ne plangem, de mila, unul la celalalt. Doar de asta m-ai cautat, nu ? Asta o sa ne faca sigur sa iesim din starea asta.

SI ACUM PIESA DE REZISTENTA:
PERECHEA "ce voi face la 30 de ani" si parca providentialul raspuns imediat mai jos "sa muncesc".
CINE SA-TI RASPUNDA, OMULE? Ce raspuns cauti tu la intrebarea asta, si la cine ??? Vei face la 30 de ani exact CE VEI VREA TU SA FACI. Cum pot unii oameni sa puna niste intrebari asa de gresite ?
Hai, sa incercam impreuna:
Ce VREAU sa fac la 30 de ani.
Ce AR FI FRUMOS sa fac pana la 30 de ani.
Ce M_AR FACE SA FIU MANDRU daca as reusi sa fac pana la 30 de ani.
etc.

Nu mai cauta pe google, raspunsul e la tine, in capul ala pe care il folosesti pentru a pricepe ce scrie in fiecare zi in "Compact", pe care-l iei gratis de la metrou si ti se pare ca ai facut o economie, in drum spre servici unde tragi chiulul si ti se pare ca il tragi in piept pe patron , ca asta e scopul tau final doar, nu ?

Hai, sa incercam impreuna. Pana la 30 de ani , VREAU SA AM BANI. VREAU sa am afacerea mea ( sau sa am o CARIERA adevarata) , Vreau sa am o casa frumoasa. VREAU sa am o familie ( cum vrei tu , sanatoasa, frumoasa etc.)

Hai , mai zi , ce mai vrei.

Si ceva pe care l-am auzit si tot am vrut sa scriu undeva si nu stiam unde. Nu-i asa ca ti-ar place sa ai mai multi bani la sfarsitul lunii decat inca multa luna la sfarsitul banilor ? :)

Un comentariu:

carmen spunea...

cautarea cu "sint un ratat" mi se pare de-a rasu-plansu. in prima faza esti tentat sa zamesti superior, dar iti trece repede. sentimentul de ratare este extrem de alunecos si complicat de individualizat. dar sa ajungi sa cauti chestia asta pe net, pe bune, mi se pare impresionant.