28 martie 2008

Ghidul gradinii

La granita dintre umor negru si marketing foarte prost ... astazi am gasit pe presul de la intrare, la usa garsonierei mele de 20 metri patrati ( impreuna cu toti ceilalti vecini ) din blocul de garsoniere... ghidul bricostore pentru gradina ...

200 de pagini de piscine, felinare pavaje, plante decorative ...

Deci, ce e ? O gluma proasta sau marketing prost ? Sau amandoua? Eu tind sa cred ca e marketing prost, nu stiu a cui e vina, dar cred ca cineva trebuia sa se gandeasca, totusi, ca nu suntem tocmai in target.

6 comentarii:

sunniface spunea...

Sa stii ca e vorba de marketing prost...auzi, sa-ti puna ei la intrare in casuta ghidul florilor? Habar n-au! Glumesc!Esti prea serios. Poate se gandeau ca ai o gradina fermecata pe undeva la tara si ai nevoie de ajutor. Sara buna!

Unknown spunea...

:))
Poate la pensie te retragi undeva intr-un colt verde de natura, la casuta.
Si o sa vrei gazon, flori si pitici de gradina. Nu strica sa inveti din timp artele gradinaritului :D

derelict spunea...

Da, sunniface, am tendinta sa iau lucrurile prea in serios... plus ca am o tendinta (nesanatoasa) sa critic mereu cate ceva.

Cat despre retragerea (la pensie) intr-un colt verde de natura ... nu am de gand sa astept pensia.

Trecand peste impulsul initial de a critica (mi-a sarit totusi in ochi ca fiind o greseala destul de flagranta - si asta trebuie sa recunoasteti) chiar mi-a facut placere sa rasfoiesc ghidul pentru gradina. Si asta pentru ca nu a trecut nici o saptamana de cand m-am "hotarat" ca trebuie sa-mi construiesc o casa. Nu stiu cand se va intampla asta, si nici nu stiu exact unde, dar o voi face .. am analizat deja optiunile si e mai ieftin (la ora actuala ) decat un apartament in Buc.

Si asta a fost unul din raspunsurile .. (sa-i zicem) universului la "hotararea" mea - mi-a trimis un "ghidul gradinii". Asta ar trebui sa insemne ca sunt pe drumul cel bun, nu?

Unknown spunea...

Cu siguranta esti pe drumul cel bun, iar daca reusesti sa-ti vezi casuta gata inainte de pensie, cu atat mai bine.
Am si eu pe lista de 'to do' o casa mica, cu flori si nuc :)
Spor la "construit"!

sunniface spunea...

Te-ai suparat pe noi de nu mai scrii! Speram ca esti bine si sanatos!

derelict spunea...

Eu, sa ma supar? niciodata :p

doar ca ma lupt cu oboseala, traficul, monstrii de tot felul (exteriori , interiori)

Si dupa ce stau in fata monitorului cate 16 ore pe zi - renunt tocmai la acele 5 minute in care sa le dau nume monstrilor...

Pe tine, sunniface, de ce nu pot sa te citesc nicaieri?