14 martie 2008

Confuzie

Fara nici un motiv, astazi am avut un moment de respiro.

A fost o zi la fel de cretina ca toate celelalte de pana acum. M-a plouat, mi-a fost frig pe strada si cald la metrou, am lucrat la aceleasi nimicuri. Am discutat aceleasi banalitati, am vorbit cu aceiasi oameni, am spus aceleasi minciuni.

Si totusi astazi am avut un moment si o senzatie foarte ciudata, de confuzie, o nelamurire. Nu intelegeam de ce sunt suparat, de ce sunt trist, de ce sunt obosit si nervos. Pentru ca nu ma simteam asa. Cum sa explic...

Adevarul este ca ma inteleg - e perfect justificat sa fiu suparat si nervos, trist si obosit. Si ma conformez. Dar nu ma simt asa. De fapt ma simt bine, sunt optimist, sunt calm, am o stare de fericire linistita. La asta ma refer cand spun ca am avut un moment "de respiro". Am luat o pauza. O pauza de la ce am (fost) invatat ca sunt, ca trebuie sa cred si sa simt.

Si ma simt acum, in continuare, ca intr-o pauza. Sunt calm, odihnit, pot sa gandesc 'limpede', si vreau sa patrez starea asta cat pot de mult. Ca energie pentru repriza urmatoare.

Kosheen - Catch

4 comentarii:

Unknown spunea...

Sa te tina cat mai mult posibil si sa ti se intample des :)

derelict spunea...

da, uite azi s-a combinat si cu "efectul de vineri" (maine nu "trebuie" sa ma trezesc, etc..), chiar e misto :)

Dănu spunea...

Cum ar fi sa poti fi in pauza cand vrei tu? :D

Unknown spunea...

Avand in vedere ca sunt un lenes, ar fi ideal. :)