27 noiembrie 2007

Goana dupa iluzii

Esti cel mai bun... daca cedezi - te internam la nebuni ..

Da, ti-ai adus bine aminte - azi trebuia sa ne distram. Ca majoritatea lucrurilor despre care vorbesc in ultimul timp, nu s-a intamplat.

Mai rau decat mi-e acum nu mi-a fost niciodata. Nu am bani, nu am planuri. Sunt dezamagit si invins, si a venit momentul sa o recunosc. Recunosc ... si fac ce face orice ratat care se respecta - caut uitarea in alcool. Si cel mai tragic e ca sunt singur...

Brr.. ce gresit suna asta.

Nu am bani, dar am planuri. Sunt dezamagit, (chiar foarte, dar e vina mea - daca nu invat niciodata...) dar nu sunt invins. Nu am sa ma recunosc niciodata invins, pentru ca acela e singurul moment cand as putea fi invins. Din pacate, e trist sa fii singur in fata unui pahar. Asta nu ma impiedica totusi sa gust dintr'un alexandrion de sapte stele (mmm.. cati ani au trecut de cand .. ? Prea multi.) Am gustat doar - si l-am pus la pastrare pentru cand o sa am cu cine. (Am un Alexandrion de sapte stele si nu am cu cine sa'l impart - ce vremuri...)

V-am mai spus vreodata ca mi-e dor sa traiesc fiecare moment, sa-mi aduc aminte fiecare minut? Suntem toti importanti acum, nu mai avem timp de noi. "Am treaba", "Nu am timp" - de cate ori ai zis asta in ultimul timp? De cate ori ti-ai cheltuit ultimii bani in ultima luna? Mie mi-e dor de saptamana in care mi-am cheltuit ultimii bani de trei ori. Cu ce ma ajuta sa am economii si asigurari daca nu traiesc nici de cinci sute de lei ? Vechi? Vreau sa mai fiu inconstient, ce-i asa de rau in asta?

Va luati toti in serios si m-am saturat. Cand o sa intelegeti ca cei care reusesc nu sunt cei care "se iau in serios"? Cand o sa intelegeti ca cei pe care ii admirati sunt ei insisi, nu imita pe nimeni, nu sunt o mascarada sinistra a unui "model". Ma enerveaza minciuna penibila in care traiesc, vreau sa simt ceva, orice, dincolo de sterilitatea unui dialog pe care as putea sa-l port cu un perete, nu e nevoie de tine.

Sunt melancolic? Da, sunt, si la urma urmei, ce e asa rau sa fii melancolic? NU rade! Ce e asa frumos in realitatea asta a ta incat imi negi amintirile mele frumoase? De ce nu sunt bune visurile mele, de ce le spui iluzii?

Nu cedez - chiar daca mi-e greu. Am auzit eu ca asta e singura cale sa castigi, pana la urma. Chiar daca sunt singur cu un alexandrion sapte stele.

Un comentariu:

Anonim spunea...

sharezi cu mine alexandrionul ala?? ;;)