24 mai 2009

Long time, no see

N-am mai scris de mult timp. De fapt am scris, doar n-am mai publicat.

Simt ca am cazut in anonimat (pentru mine, nu pentru voi) si mi-e din ce in ce mai greu sa ies din rutina (asta) cretina. Trebuie totusi sa o fac, pentru ca n-o va face nimeni pentru mine. Lucrurile merg prost (asta e o certitudine) - totusi nu gasesc dovezile concrete, ca sa pot face ceva. Merge prost, pur si simplu. Nimic fara rezolvare, totusi.

Am sa scriu acum un articol de "jurnal", ca sa pot trece la chestii mai serioase. Deci, notabil, pentru ultima perioada: (...)

Am fost la mare. "La noi", evident, un "la noi" de care n-o sa ma desparta nimeni, niciodata, indiferent de vehementa cu care se sustine necesitatea concediului "la greci". Duceti-va, va ajung din urma.

Am fost "la munte" .. prin pesteri, printr-o liniste ireala, printre oameni calmi si in locuri foarte frumoase.

Am realizat ca beau mai putina cafea, fara nici un efort. Am inlocuit-o cu "ness". (Tema de gandire...) De fumat,incep sa fumez la fel de mult ca "inainte", doar altfel. Nu regret ca m-am lasat de fumat, desi simt din ce in ce mai des acele momente in care mi-as aprinde o tigara. Eventual la volan,pe o autostrada din nordul europei ;).

Prea putini prieteni. Am (re)inceput sa ma simt confortabil printre necunoscuti, totusi. Cine stie, poate nu e totul pierdut iremediabil.

Am ascultat Led Zeppelin aseara, si m-a facut sa ma simt bine (fara sa ma simt deprimat, sau trist) (as fi fumat o tigara, totusi)

Avem un motan. Albastru (evident). Ne iubim, desi uneori ne cam luptam (teritorial). Cu varianta "n-am nimic cu tine, dar daca farfuria tot e sparta, acum, de ce n-am zornai cioburile inca 2 ore prin bucatarie?

Romanii traiesc doar prin comparatie (detaliez). Cred ca de aici mi se trage starea de "totul merge prost" de care vorbeam la inceput.

Regulile si legile sunt cele care ne franeaza progresul. Avem nevoie de "anarhie" (detaliez)

Incerc sa fiu cine nu sunt, si asta imi dauneaza mai mult decat rutina, cele 12 ore pe zi cat sunt plecat de acasa, caldura, etc. (da, da , am sa detaliez)

Cam atat...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Astept sa detaliez, te citesc cu interes.