23 februarie 2007

Liniste !!

Faceti liniste va rog, nu mai suport.

Toata lumea vrea sa-mi spuna ceva. Fiecare altceva.

Stiti ce, oameni buni? Hai, liniste. Am nevoie de sfaturi, ma bucur pentru ele, dar ... mi se pare mie sau voi nu ma ajutati cu nimic ?

Toata lumea are o parere si se simte jignita daca nu-i dau dreptate. Toata lumea isi impune algerea. Fiecare are cea mai buna solutie. Cu pumnul strans, fiecare e pregatit sa-si apere pozitia. Si o apara, pana in panzele albe.

/*
Nu mai conteaza nimic, raspund printre dinti , imi tremura vocea si unghiile imi intra in carne dar am dreptate si nu ai sa imi demonstrezi tu contrariul acum , EU , EU AM DREPTATE , TACI, ASCULTA-MA PE MINE!!! Eu am dreptate pentru ca sunt mai batran , mai brunet, mai barbat, mai bucurestean, pentru ca am fost de mai multe ori la Constanta si am citit despre asta dimineata pe blog la cutarepunctro.
*/

Si nu inteleg de ce daca eu imi pun ceva in cap trebuie sa imi tot spuneti voi ca nu-i bine ce fac?
De ce daca voua va e frica sa faceti asa ceva automat asta inseamna ca nu e bine ? Data viitoare cand vrei sa ma mai sfatuiesti in legatura cu ce masina sa imi iau , nu te supara daca am sa-ti spun sa taci, pentru ca n-ai avut niciodata masina, si data viitoare cand ma sfatuiesti ca e mai bine cu un servici bun, nu cu o afacere "nesigura", nu te ofusca daca iti aduc aminte ca tu n-ai de unde sa stii, ca ai fost salariat toata viata...

Asa ca hai, liniste , incerc sa gandesc... daca aveti idei bune, va rog... daca sunteti gica-contra, vorbim maine ...

Cu postul asta inaugurez categoria "gica contra" .. unde ii astept sa-i pun la colt pe cei care imi mananca zilele din lipsa de ocupatie...

Niciun comentariu: